İZMİR / ALİAĞA - Mehmet Saka Ortaokulu

Mrt

Mehmet Saka Okulunda Yangın tatbikatı yapıldı. İzmir ve Aliağa İtfaiyelerinin İş birliğiyle hazırlanan yangın tatbikatı öğrencilerinde katkılarıyla okul bahçesinde uygulamalı olarak yapıldı. Öğrencilerin büyük ilgisini çeken tatbikatın, yangın esnasında yangına nasıl müdahale edileceği ve nelere dikkat edilmesi gerektiği bilgisi aktarıldı.  Yangın esnasında hangi numaraların aranacağı ve ilk önlemlerin neler olabileceği konusuda öğrencilerimize bilgi  aktarıldı.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Kapsamında öğrencilerimizle Aliağa Adalet Sarayını ziyaret ettik.

Ara

8. Sınıflarımızla Aliağa' da bulunan meslek liseleri gezimiz

Eyl

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İzmir'de. Festival, 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.Çiğli Havalimanı'nda düzenlenecek 5 günlük festival, teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgâr tüneli, simülasyon deneyim alanları, “Refik Anadol Makine Hatıraları: Uzay” Sergisi, planetaryum gösterimleri, sahne gösterileri ve çeşitli aktivitelerle dolu.

Teknofest Ziyaretçi kayıtları için

Şbt